Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Litar shtrengues krikete 2.5 x 5 Meter

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Litarë shtrëngues

RLLS48456

I disponueshëm

Litar fiksues me kriketë.

Siguron shtrëngim të fortë dhe të sigurt.

Ju mundëson të fiksoni lehtësisht çdo objekt.

Më shumë detaje

790 LEK

Shto Hiqe

Litar fiksues me kriketë.

Siguron shtrëngim të fortë dhe të sigurt.

Ju mundëson të fiksoni lehtësisht çdo objekt.

Ideale për automjete, barka, motoçikleta, etj.

Cilësi e çertifikuar për udhëtim tësigurt.

Gjatësia: 5 m

Gjerësia: 2.5 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Litar shtrengues krikete 2.5 x 5 Meter

Litar shtrengues krikete 2.5 x 5 Meter

Litar fiksues me kriketë.

Siguron shtrëngim të fortë dhe të sigurt.

Ju mundëson të fiksoni lehtësisht çdo objekt.

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: