Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Litar shtrengues krikete 5M 100Kg kapese S

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Litarë shtrëngues

13324

Ska gjendje

Litar fiksues me kriketë metalike.

Me 2 ganxha çeliku forme S, të plastifikuara.

Ju mundëson të fiksoni lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt çdo objekt.

Gjatësia: 5 m (4.50 + 0.50)

Gjerësia: 2.5 cm

Kapaciteti: 100 kg

Ngjyra: Portokalli

Më shumë detaje

599 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Litar fiksues me kriketë metalike.

Me 2 ganxha çeliku forme S, të plastifikuara.

Ju mundëson të fiksoni lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt çdo objekt.

Gjatësia: 5 m (4.50 + 0.50)

Gjerësia: 2.5 cm

Kapaciteti: 100 kg

Ngjyra: Portokalli

  • Gjerësia: 2.5 cm
  • Gjatësia: 5 m
  • Kapaciteti: 100 Kg

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Litar shtrengues krikete 5M 100Kg kapese S

Litar shtrengues krikete 5M 100Kg kapese S

Litar fiksues me kriketë metalike.

Me 2 ganxha çeliku forme S, të plastifikuara.

Ju mundëson të fiksoni lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt çdo objekt.

Gjatësia: 5 m (4.50 + 0.50)

Gjerësia: 2.5 cm

Kapaciteti: 100 kg

Ngjyra: Portokalli

Shkruaj përshtypjen tënde

4 produkte të tjera në të njëjtën kategori: