Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Litar shtrëngues kargo kriketë 5 ton, kapëse U

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Litarë kargo

13328

I disponueshëm

8.5 m litar fiksues profesional kargo me krikete metalike

Me ganxha celiku forme U

Ekstra e forte, e qëndrueshme dhe rezistente

Ju lejon për të fiksuar lehtësisht dhe ne menyre të sigurt çdo object

E pershtatshme per ngarkesa te renda

Më shumë detaje

2,500 LEK

Shto Hiqe

8.5 m litar fiksues profesional kargo me krikete metalike

Me ganxha celiku forme U

Ekstra e forte, e qëndrueshme dhe rezistente

Ju lejon për të fiksuar lehtësisht dhe ne menyre të sigurt çdo object

E pershtatshme per ngarkesa te renda

Gjatesia: 8.5 m

Gjeresia: 5 cm

Ngjyra: Portokalli

  • Gjerësia: 5 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Litar shtrëngues kargo kriketë 5 ton, kapëse U

Litar shtrëngues kargo kriketë 5 ton, kapëse U

8.5 m litar fiksues profesional kargo me krikete metalike

Me ganxha celiku forme U

Ekstra e forte, e qëndrueshme dhe rezistente

Ju lejon për të fiksuar lehtësisht dhe ne menyre të sigurt çdo object

E pershtatshme per ngarkesa te renda

Shkruaj përshtypjen tënde

1 produkte të tjera në të njëjtën kategori: