Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Higjenizues dhe dezinfektues ambienti Sanik 2.0 Golden Chimigal 5Lt

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Larje & Pastrim

RLDH00005

I disponueshëm

Sanik 2.0 PU është një detergjent higjenizues profesional ideal për pastrimin dhe dezinfektimin (dekontaminimin) e përditshëm të ambienteve.

Prezenca e kripërave të amoniakut siguron higjenë dhe pastërti të shkëlqyer.

Siguron pastërti, freski dhe aromë për një kohë të gjatë.

Përdoret puro.

Masa: 5 Liter

APLIKIMI:

Përdoret në të gjitha sipërfaqet e forta që mund të lahen (dru, plastikë, qelq, metal, porcelan, etj).

E përshtatshme për shtëpi, automjet, dyqan, zyrë, bar-restorant, etj.

Më shumë detaje

2,100 LEK

Shto Hiqe

Sanik 2.0 PU është një detergjent higjenizues profesional ideal për pastrimin dhe dezinfektimin (dekontaminimin) e përditshëm të ambienteve.

Prezenca e kripërave të amoniakut siguron higjenë dhe pastërti të shkëlqyer.

Siguron pastërti, freski dhe aromë për një kohë të gjatë.

Përdoret puro.

Masa: 5 Liter

APLIKIMI:

Përdoret në të gjitha sipërfaqet e forta që mund të lahen (dru, plastikë, qelq, metal, porcelan, etj).

E përshtatshme për shtëpi, automjet, dyqan, zyrë, bar-restorant, etj.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Higjenizues dhe dezinfektues ambienti Sanik 2.0 Golden Chimigal 5Lt

Higjenizues dhe dezinfektues ambienti Sanik 2.0 Golden Chimigal 5Lt

Sanik 2.0 PU është një detergjent higjenizues profesional ideal për pastrimin dhe dezinfektimin (dekontaminimin) e përditshëm të ambienteve.

Prezenca e kripërave të amoniakut siguron higjenë dhe pastërti të shkëlqyer.

Siguron pastërti, freski dhe aromë për një kohë të gjatë.

Përdoret puro.

Masa: 5 Liter

APLIKIMI:

Përdoret në të gjitha sipërfaqet e forta që mund të lahen (dru, plastikë, qelq, metal, porcelan, etj).

E përshtatshme për shtëpi, automjet, dyqan, zyrë, bar-restorant, etj.

Shkruaj përshtypjen tënde

22 produkte të tjera në të njëjtën kategori: