Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Fshese me korent 12V 150W + mini Kompresor ajri 4in1

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Larje & Pastrim

SMVC108D

I disponueshëm

4në1: Fshesë me korent, Kompresor ajri, Matës presioni ajri & Dritë Led.

Ideale për papastërtitë e thata dhe të njoma.

Mund të pastrojë pluhrat, thërrimet, tapetet, rërën, qimet, ujë, qumësht etj.

Veti thithje super e fortë.

Filtër HEPA me efikasitetit të lartë që hiqet dhe lahet.

Zhurmë shumë e ulët, më pak se 70 decibel.

Fryrës dhe matës i presionit të ajrit të gomave.

Me dritë LED të integruar, për pastrim në errësirë apo gjatë natës.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

3,700 LEK

Shto Hiqe

4në1: Fshesë me korent, Kompresor ajri, Matës presioni ajri & Dritë Led.

Ideale për papastërtitë e thata dhe të njoma.

Mund të pastrojë pluhrat, thërrimet, tapetet, rërën, qimet, ujë, qumësht etj.

Veti thithje super e fortë.

Filtër HEPA me efikasitetit të lartë që hiqet dhe lahet.

Zhurmë shumë e ulët, më pak se 70 decibel.

Fryrës dhe matës i presionit të ajrit të gomave.

Me dritë LED të integruar, për pastrim në errësirë apo gjatë natës.

Funksionon direkt nga porta e prizës së cigares.

Specifikimet Fshesa me Korent:

Fuqia: 150W

Përmasat: 39 x 12 x 15 cm (Gjt. x Gjr. x Lt.)

Tensioni në hyrje: DC 12V

Shkalla e vakumit: ≥4500Pa

Niveli i zhurmës: ≤70dB

Gjatësia e kabllit: 5 m

Specifikimet Kompresori i Ajrit:

Fuqia: 120W

Tensioni në hyrje: DC 12V

Tubi i ajrit: 0.7 m

Fluksi i ajrit: 25 L/min

Paketimi përfshin:

1x Fshesë me korent 4në1

1x Tub zgjatues i sheshtë

1x Tub zgjatues fleksibël

1x Furçë e vogël

1x Tub për fryrje

3x Adaptorë për fryrje

1x Manual përdorimi

Masa paraprake:

1. Mos e përdorni fshesën më shumë se 15 minuta pa ndërprerje. Lëresni të pushojë rreth 20 minuta dhe më pas ta ndizni.

2. Mos e përdorni kompresorin më shumë se 12 minupa pa ndërprerje. Lëreni të pushojë rreth 15 minuta dhe më pas ta ndizni.

3. Funksioni i fryrjes nuk është i përshtatshëm për kamionë apo automjete të tjera të peshave të rënda.

4. Filtri Hepa duhet të jetë i thatë përpara përdorimit.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Fshese me korent 12V 150W + mini Kompresor ajri 4in1

Fshese me korent 12V 150W + mini Kompresor ajri 4in1

4në1: Fshesë me korent, Kompresor ajri, Matës presioni ajri & Dritë Led.

Ideale për papastërtitë e thata dhe të njoma.

Mund të pastrojë pluhrat, thërrimet, tapetet, rërën, qimet, ujë, qumësht etj.

Veti thithje super e fortë.

Filtër HEPA me efikasitetit të lartë që hiqet dhe lahet.

Zhurmë shumë e ulët, më pak se 70 decibel.

Fryrës dhe matës i presionit të ajrit të gomave.

Me dritë LED të integruar, për pastrim në errësirë apo gjatë natës.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

23 produkte të tjera në të njëjtën kategori: