Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Fshese me korent 12V 80W Wet & Dry

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Larje & Pastrim

SMVC104

I disponueshëm

Ideale për pastrimin e interiorit të makinës.

Mund të pastrojë pluhurat, thërrimet, qimet, likuidet dhe papastërti të tjera të vogla në makinë.

Me filtër HEPA me efikasitet të lartë që lahet.

Çelës On/Off për ndezje dhe fikje.

Me 1 adaptor zgjatues.

Funksionon direkt nga porta e prizës së cigares.

Shënime:

MOS e përdorni më shumë se 15 minuta pa ndërprerje. Ju duhet ta lini të pushojë rreth 20 minuta dhe më pas ta ndizni.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,590 LEK

Shto Hiqe

Ideale për pastrimin e interiorit të makinës.

Mund të pastrojë pluhurat, thërrimet, qimet, likuidet dhe papastërti të tjera të vogla në makinë.

Me filtër HEPA me efikasitet të lartë që lahet.

Çelës On/Off për ndezje dhe fikje.

Me 1 adaptor zgjatues.

Funksionon direkt nga porta e prizës së cigares.

Shënime:

MOS e përdorni më shumë se 15 minuta pa ndërprerje. Ju duhet ta lini të pushojë rreth 20 minuta dhe më pas ta ndizni.

Specifikime:

Fuqia: 80W

Tensioni: DC 12V

Gjatësia e kabllit: 2,75 m

Përmasat: 29 x 9 x 12 cm (Gjt. x Gjr. x Lt.)

Materiali: ABS

Paketimi përfshin:

1x Fshesë me korent 80W

1x Adaptor zgjatues

1x Manual përdorimi

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Fshese me korent 12V 80W Wet & Dry

Fshese me korent 12V 80W Wet & Dry

Ideale për pastrimin e interiorit të makinës.

Mund të pastrojë pluhurat, thërrimet, qimet, likuidet dhe papastërti të tjera të vogla në makinë.

Me filtër HEPA me efikasitet të lartë që lahet.

Çelës On/Off për ndezje dhe fikje.

Me 1 adaptor zgjatues.

Funksionon direkt nga porta e prizës së cigares.

Shënime:

MOS e përdorni më shumë se 15 minuta pa ndërprerje. Ju duhet ta lini të pushojë rreth 20 minuta dhe më pas ta ndizni.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

23 produkte të tjera në të njëjtën kategori: