Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kufje In-Ear Hoco M3

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kufje

BGKU7501

I disponueshëm

Të rehatshme për tu mbajtur.

Mikrofon i integruar.

Hapje/Mbyllje telefonate.

Eleminon zhurmat e jashtme.

Tingull natyral stereo.

Të përshtatshme me iPhone, iPad, iPod, Samsung, HTC, Huawei, smartphone të tjerë, tableta, kompjutera dhe të gjitha pajisjet e tjera me portë audio standard 3.5mm.

Specifikime:

Gjatësia: 1.2m

Lidhja me fishe standard 3.5mm

Bokset: Ø 10mm (shih më poshtë...)

Më shumë detaje

440 LEK

Cmim i reduktuar!

-37.14%

700 LEK

Shto Hiqe

Të rehatshme për tu mbajtur.

Mikrofon i integruar.

Hapje/Mbyllje telefonate.

Eleminon zhurmat e jashtme.

Tingull natyral stereo.

Të përshtatshme me iPhone, iPad, iPod, Samsung, HTC, Huawei, smartphone të tjerë, tableta, kompjutera dhe të gjitha pajisjet e tjera me portë audio standard 3.5mm.

Specifikime:

Gjatësia: 1.2m

Lidhja me fishe standard 3.5mm

Bokset: Ø 10mm

Ndjeshmëria: 45±2dB

Frekuenca e reagimit: 20-20000Hz 

Impedance: 32ohms

  • Gjatësia: 1.2 m

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kufje In-Ear Hoco M3

Kufje In-Ear Hoco M3

Të rehatshme për tu mbajtur.

Mikrofon i integruar.

Hapje/Mbyllje telefonate.

Eleminon zhurmat e jashtme.

Tingull natyral stereo.

Të përshtatshme me iPhone, iPad, iPod, Samsung, HTC, Huawei, smartphone të tjerë, tableta, kompjutera dhe të gjitha pajisjet e tjera me portë audio standard 3.5mm.

Specifikime:

Gjatësia: 1.2m

Lidhja me fishe standard 3.5mm

Bokset: Ø 10mm (shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde