Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Silicone spray Stac Plastic 400 ml (përdorim profesional)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

AMA01034

I disponueshëm

Lubrifikon, mbron, hidroizolon dhe rigjeneron komponentët prej gome, plastike dhe metali.

Mban gominat të buta dhe i mbron ato ndaj oksidimit dhe ngurtësimit.

Një përzierje e vajrave silikoni me cilësi të lartë.

Sprei 400 ml

APLIKIMET:

Parandalon ngurtësimin dhe ngrirjen e gominave izoluese.

Parandalon kërcitjet dhe ngjitjen e pjesëve prej gome dhe plastike.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

490 LEK

Cmim i reduktuar!

-260 LEK

750 LEK

Shto Hiqe

Lubrifikon, mbron, hidroizolon dhe rigjeneron komponentët prej gome, plastike dhe metali.

Mban gominat të buta dhe i mbron ato ndaj oksidimit dhe ngurtësimit.

Një përzierje e vajrave silikoni me cilësi të lartë.

Sprei 400 ml

APLIKIMET:

Parandalon ngurtësimin dhe ngrirjen e gominave izoluese.

Parandalon kërcitjet dhe ngjitjen e pjesëve prej gome dhe plastike.

Rinovon sipërfaqet plastike, gome dhe druri.

Siguron një lubrifikim të shkëlqyer veçanërisht midis pjesëve të bëra nga materiale të ndryshme: p.sh. metal/plastike, plastike/plastike, metal/gomë.

Për përdorim në pothuajse çdo pjesë dhe pajisje prej metali, plastike, gome, najloni ose druri.

Mbron dhe lubrifikon gominat e dyerve, gominat e shpatullave, stabilizatorëve etj, veglat, menteshat, çikrikë, arganello, krikë, brava, shula, çelsa & panele, amortizatorë, pulexho, kapëset e skive, etj.

VEÇORITË:

Formon një film mbrojtës të hollë, pa ngjyrë dhe që nuk lë njolla.

Mbrojtje e shkëlqyer ndaj ujit, mënjanon ujin nga përbërësit e gomës, plastikës dhe metaleve.

Eliminon zhurmat, kërcitjet, bashkimin dhe ngjitjen.

Rrit aftësinë rrëshqitëse.

UDHËZIME:

Thjesht spruconi lehtë në zonat që kërkojnë lubrifikim ose mbrojtje.

Përsëriteni aplikimin nëse është e nevojshme.

Përdoreni në ambient me ventilim të mjaftueshëm.

Mos e përdorni në pajisje të ndezura.

Lëreni të thahet plotësisht përpara se të riaktivizoni përdorimin apo funksionimin e sipërfaqes së aplikuar.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Silicone spray Stac Plastic 400 ml (përdorim profesional)

Silicone spray Stac Plastic 400 ml (përdorim profesional)

Lubrifikon, mbron, hidroizolon dhe rigjeneron komponentët prej gome, plastike dhe metali.

Mban gominat të buta dhe i mbron ato ndaj oksidimit dhe ngurtësimit.

Një përzierje e vajrave silikoni me cilësi të lartë.

Sprei 400 ml

APLIKIMET:

Parandalon ngurtësimin dhe ngrirjen e gominave izoluese.

Parandalon kërcitjet dhe ngjitjen e pjesëve prej gome dhe plastike.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: