Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Silicone spray professional 400ML

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

AMA01034

I disponueshëm

Solucion multi përdorimsh dizenjuar për të lubrifikuar dhe mbrojtur lloje të ndryshme të pjesëve dhe pajisjeve.

Mbron pjeset apo siperfaqet metalike, plastike, gome, druri,  dhe është efektive në temperatura nga -40 deri +200°C.

Mbron pjeset prej gome nga ngrirja apo tharja.

Lubrifikon hapësirat midis pjesëve metalike dhe plastike ose metalike dhe gome.

Spray 400 ml

Më shumë detaje

750 LEK

Shto Hiqe

Solucion multi përdorimsh dizenjuar për të lubrifikuar dhe mbrojtur lloje të ndryshme të pjesëve dhe pajisjeve.

Mbron pjeset apo siperfaqet metalike, plastike, gome, druri,  dhe është efektive në temperatura nga -40 deri +200°C.

Mbron pjeset prej gome nga ngrirja apo tharja.

Lubrifikon hapësirat midis pjesëve metalike dhe plastike ose metalike dhe gome.

Spray 400 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Silicone spray professional 400ML

Silicone spray professional 400ML

Solucion multi përdorimsh dizenjuar për të lubrifikuar dhe mbrojtur lloje të ndryshme të pjesëve dhe pajisjeve.

Mbron pjeset apo siperfaqet metalike, plastike, gome, druri,  dhe është efektive në temperatura nga -40 deri +200°C.

Mbron pjeset prej gome nga ngrirja apo tharja.

Lubrifikon hapësirat midis pjesëve metalike dhe plastike ose metalike dhe gome.

Spray 400 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: