Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion zhbllokues Stac Plastic 400ML

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

AMA01020

I disponueshëm

Solucion zhbllokues spray.

Liron vidat, bulonat, dhe bashkuesat e tjerë metalike.

Lubrifikon dhe mbron pjesët nga ndryshku.

Përdorimi: Automjete, motocikleta, shtëpi, marinë, etj.

Spray 400 ml

Udhëzime përdorimi:

Tundeni përpara perdorimit.

Spruconi duke e mbajtur solucionin në pozicion vertical.

Nëse është e nevojshme vendosni edhe 1 nga 3 zgjatuesat e hollë (të perfshira).

Prisni disa sekonda që solucioni të bëj efekt.

Më shumë detaje

350 LEK

Cmim i reduktuar!

-41.67%

600 LEK

Shto Hiqe

Solucion zhbllokues spray.

Liron vidat, bulonat, dhe bashkuesat e tjerë metalike.

Lubrifikon dhe mbron pjesët nga ndryshku.

Përdorimi: Automjete, motocikleta, shtëpi, marinë, etj.

Spray 400 ml

Udhëzime përdorimi:

Tundeni përpara perdorimit.

Spruconi duke e mbajtur solucionin në pozicion vertical.

Nëse është e nevojshme vendosni edhe 1 nga 3 zgjatuesat e hollë (të perfshira).

Prisni disa sekonda që solucioni të bëj efekt.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion zhbllokues Stac Plastic 400ML

Solucion zhbllokues Stac Plastic 400ML

Solucion zhbllokues spray.

Liron vidat, bulonat, dhe bashkuesat e tjerë metalike.

Lubrifikon dhe mbron pjesët nga ndryshku.

Përdorimi: Automjete, motocikleta, shtëpi, marinë, etj.

Spray 400 ml

Udhëzime përdorimi:

Tundeni përpara perdorimit.

Spruconi duke e mbajtur solucionin në pozicion vertical.

Nëse është e nevojshme vendosni edhe 1 nga 3 zgjatuesat e hollë (të perfshira).

Prisni disa sekonda që solucioni të bëj efekt.

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: