Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion per shkrirje akulli De-Icer Super Help 200 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLDI35200

I disponueshëm

Shkrin me shpejtësi akullin në dritare, brava, fenerë, etj.

APLIKIMET:

Xhami i përparmë • Pasqyrat anësore • Fenerët • Gominat e dyerve • Bravat e çelësit

Më shumë detaje

400 LEK

Shto Hiqe

Shkrin me shpejtësi akullin në dritare, brava, fenerë, etj.

APLIKIMET:

Xhami i përparmë • Pasqyrat anësore • Fenerët • Gominat e dyerve • Bravat e çelësit

Siguron mbrojtje ndaj ri-ngrirjes edhe në temperatura shumë të ulëta.

E shpejtë dhe efikase për të gjitha sipërfaqet prej xhami dhe gome.

Spray 200 ml

UDHËZIME:

Spruconi nga një distancë prej 20 - 30 cm.

Përsëriteni për shtresa të trasha akulli.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion per shkrirje akulli De-Icer Super Help 200 ml

Solucion per shkrirje akulli De-Icer Super Help 200 ml

Shkrin me shpejtësi akullin në dritare, brava, fenerë, etj.

APLIKIMET:

Xhami i përparmë • Pasqyrat anësore • Fenerët • Gominat e dyerve • Bravat e çelësit

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: