Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues karburatori Super Help 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLPK24400

I disponueshëm

Solucion për pastrimin e pjesëve të karburatorit.

Një formulim tretësish me veprim të shpejtë.

Dizenjuar për të rikthyer performancën e karburatorit, pa e çmontuar atë, dhe mbajtjen e sistemit të pastër.

Më shumë detaje

590 LEK

Shto Hiqe

Solucion për pastrimin e pjesëve të karburatorit.

Një formulim tretësish me veprim të shpejtë.

Dizenjuar për të rikthyer performancën e karburatorit, pa e çmontuar atë, dhe mbajtjen e sistemit të pastër.

Shpërbën me shpejtësi çdo lloj mbetje të depozituar në karburator.

Siguron një ndezje më të shpejtë dhe punim të qetë.      

Nuk dëmton konvertuesit katalitikë dhe sensorët e oksigjenit.

Eliminon nevojën e pastrimit me furçë teli, duke shmangur kështu dëmtimin e pjesëve delikate.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Masa: 400 ml

APLIKIMET:

Komponentët e karburatorit • Valvulat automatike • Elementet e ajrosjes së kollodokut • Valvulat e riciklimit të gazrave (EGR) • Valvulat e kontrollit të nxehtësisë

UDHËZIME:

Fikeni motorin dhe lëreni të ftohet.

Hiqni filtrin e ajrit.

Tundeni mirë përpara përdorimit.

Spruconi nga pak në karburator, duke njomur të gjitha pjesët e dukshme.

Spruconi sipërfaqet e jashtme derisa të pastrohen dhe lëreni të thahen.

Vendosni filtrin e ajrit përsëri në vend.

Për zona të vështira për t'u arritur, përdorni tubin shtesë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues karburatori Super Help 400 ml

Pastrues karburatori Super Help 400 ml

Solucion për pastrimin e pjesëve të karburatorit.

Një formulim tretësish me veprim të shpejtë.

Dizenjuar për të rikthyer performancën e karburatorit, pa e çmontuar atë, dhe mbajtjen e sistemit të pastër.

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: