Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues kondicioneri Blue Whale 450 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLPK06743

I disponueshëm

Pastrues shkumë për sistemin e ajrit të kondicionimit të makinës (A/C).

Pastron dhe dezinfekton sistemin e ajrit të kondicionuar.

Eliminon mykun dhe bakteret.

Eliminon aromat e pakëndëshme.

Më shumë detaje

700 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.39%

790 LEK

Shto Hiqe

Pastrues shkumë për sistemin e ajrit të kondicionimit të makinës (A/C).

Pastron dhe dezinfekton sistemin e ajrit të kondicionuar.

Eliminon mykun dhe bakteret.

Eliminon aromat e pakëndëshme.

Eliminon pluhurat dhe papastërtitë.

Siguron ajër të freskët dhe të pastër.

Zgjat jetën e sistemit të kondicionimit (A/C).

Anti-alergjike.

Masa: 450 ml

Përdorimi:

Tundeni mirë përpara përdorimit.

Fikni kondicionerin (A/C) dhe ventilimin.

Fikni motorin.

Futeni tubin komplet në grilat e ventilimit nga del ajri dhe spruconi duke e terhequr konteinerin ngadalë nga vetja.

Përsëriteni procedurën për secilin nga kanalet e ventilimit (edhe tek kanalet për xhamin e përparmë).

Lëreni solucionin të veprojë për 20 minuta.

Ndizni makinën, ndizni ajrin e kondicionuar (A/C) në shpejtësinë minimale të fryrjes dhe përzgjidhni qarkullimin e brendshëm të ajrit.

Gradualisht rrisni shpejtësinë e ventilatorit deri në maksimum, duke e mbajtur shkumën gjithmonë brenda sistemit të ventilimit.

Lëreni sistemin të punojë për 15-20 minuta.

Sigurohuni që gjatë procesit të pastrimit, dritaret të jenë të hapura.

Sigurohuni të keni një leckë pranë për të pastruar shkumën nese del nga grilat e vetilimit.

Rekomandohet që sistemi të pastrohet të paktën 1 herë në vit dhe filtri i kondicionerit të zëvendësohet me një të ri.

Klikoni këtu për të pare videon instalimit të produktit https://youtu.be/0BK05qCjk2g

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues kondicioneri Blue Whale 450 ml

Pastrues kondicioneri Blue Whale 450 ml

Pastrues shkumë për sistemin e ajrit të kondicionimit të makinës (A/C).

Pastron dhe dezinfekton sistemin e ajrit të kondicionuar.

Eliminon mykun dhe bakteret.

Eliminon aromat e pakëndëshme.

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: