Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Lubrifikues zinxhiri spray Super Help 250 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLLZ50250

I disponueshëm

Lubrifikant special për zinxhirë normalë dhe me vetë-lubrifikim, me veti depërtuese të shkëlqyer.

Depërton thellë në pikat jetike të zinxhirit.

Formon një film mbrojtës lubrifikues jetëgjatë.

Dizenjuar edhe për zinxhirët me shpejtësi dhe ngarkesë të lartë.

Rezistente ndaj larjes me ujë të nxehtë apo të ftohtë.

Redukton fërkimin, veshjen, zhurmën dhe dridhjen.

Zgjat jetën e zinxhirit.

Spray: 250 ml

shih më poshtë...

Më shumë detaje

520 LEK

Shto Hiqe

Lubrifikant special për zinxhirë normalë dhe me vetë-lubrifikim, me veti depërtuese të shkëlqyer.

Depërton thellë në pikat jetike të zinxhirit.

Formon një film mbrojtës lubrifikues jetëgjatë.

Dizenjuar edhe për zinxhirët me shpejtësi dhe ngarkesë të lartë.

Rezistente ndaj larjes me ujë të nxehtë apo të ftohtë.

Redukton fërkimin, veshjen, zhurmën dhe dridhjen.

Zgjat jetën e zinxhirit.

Spray: 250 ml

APLIKIMET:

Mjete që funksionojnë me zinxhirë • Zinxhirë biçikletash • Zinxhirë motoçikletash • Pjata & bucela • Ingranazhe • Kavo çeliku • Pulexho • Çikrikë • Arganello • Rula transportues • Pirunë • Traktorë dhe pajisje fermash • Pajisje ndërtimi • Pajisjet e lavazheve • Marinë, etj.

UDHËZIME:

Tundeni mirë para përdorimit.

Përdorni tubin zgjatues për zona të vështira për t’u arritur.

Mos e përzieni me lubrifikantë të tjerë.

Aplikoni mbi zinxhir dhe prisni për disa minuta deri sa produkti të depërtojë.

Mos aplikoni ndërsa pajisjet janë të ndezuara apo në proçes pune.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Lubrifikues zinxhiri spray Super Help 250 ml

Lubrifikues zinxhiri spray Super Help 250 ml

Lubrifikant special për zinxhirë normalë dhe me vetë-lubrifikim, me veti depërtuese të shkëlqyer.

Depërton thellë në pikat jetike të zinxhirit.

Formon një film mbrojtës lubrifikues jetëgjatë.

Dizenjuar edhe për zinxhirët me shpejtësi dhe ngarkesë të lartë.

Rezistente ndaj larjes me ujë të nxehtë apo të ftohtë.

Redukton fërkimin, veshjen, zhurmën dhe dridhjen.

Zgjat jetën e zinxhirit.

Spray: 250 ml

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: