Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion lubrifikues Tech5 Super Help 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLSL20400

I disponueshëm

Lubrifikues dhe mbrojtës, për përdorim universal.

Lubrifikon, pastron, mbron, anti-oksidon, eliminon lagështirën.

Me bazë vaj parafine dhe një sistem të shumëfishtë frenues organikë që parandalojnë ndryshkun dhe korrozionin.

Depërton shpejt, madje edhe në poret më të imta.

Pastron pjesët e trajtuara duke hequr papastërtitë dhe yndyrat.

Mbron pjesët elektronike dhe elektrike ndaj lagështirës.

Heq lagështirën nga të gjitha sistemet elektrike dhe të ndezjes.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

490 LEK

Shto Hiqe

Lubrifikues dhe mbrojtës, për përdorim universal.

Lubrifikon, pastron, mbron, anti-oksidon, eliminon lagështirën.

Me bazë vaj parafine dhe një sistem të shumëfishtë frenues organikë që parandalojnë ndryshkun dhe korrozionin.

Depërton shpejt, madje edhe në poret më të imta.

Pastron pjesët e trajtuara duke hequr papastërtitë dhe yndyrat.

Mbron pjesët elektronike dhe elektrike ndaj lagështirës.

Heq lagështirën nga të gjitha sistemet elektrike dhe të ndezjes.

Zhbllokon pjesët e ndryshkura dhe i bën ato të punojnë përsëri.

Ndalon zhurmat apo kërcitjet e bezdisshme.

Lë një film të hollë që mbron metalet nga korrozioni i shkaktuar nga lagështia.

I sigurt me të gjitha metalet dhe përzierjet.

I sigurt në sipërfaqet e lyera, plastikë dhe gomë.

Masa: 400 ml

APLIKIMET:

Një lubrifikues dhe mbrojtës modern dhe i gjithanshëm, për qindra aplikime në të gjitha mjediset.

•Pjesë elektrike: priza, çelsa, bobina, etj.

•Automjete: sistemi i ndezjes, distributorë, terminalet e baterisë, kabllot, motorrino, antena, dado & bullona, shinat e sediljeve, bravat e dyerve, kandelet, zinxhirë, bullonat e gomave, etj.

•Shtëpi: brava & mentesha, dyer dhe dritare rrëshqitëse, trapanë & vidatorë, kapëse, vegla, gërshërë, zinxhirë, lodra, etj.

•Koha e Lirë: mjete peshkimi, biçikleta, motoçikleta, mjetet e kopshtarisë, patina me rrota, pajisjet e skive, etj.

•Qindra përdorime të tjera në: garazhe, dyqane, zyra, kopshte, shtëpi, kantiere ndërtimi, uzina, fabrika, etj

UDHËZIME:

Tundeni mire përpara përdorimit.

Spruconi normalisht dhe prisni sa të depërtojë.

Depërtimi i plotë mund të zgjasë disa minuta ose më shumë.

Për zona të vështira për t'u arritur, përdorni tubin shtesë.

Përdoreni në ambiente me ventilim të mjaftueshëm.

Mos e përdorni në pajisje të ndezura apo nën tension.

Klikoni këtu për të pare videon e produktit https://youtu.be/ptr0kcbAH8c

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion lubrifikues Tech5 Super Help 400 ml

Solucion lubrifikues Tech5 Super Help 400 ml

Lubrifikues dhe mbrojtës, për përdorim universal.

Lubrifikon, pastron, mbron, anti-oksidon, eliminon lagështirën.

Me bazë vaj parafine dhe një sistem të shumëfishtë frenues organikë që parandalojnë ndryshkun dhe korrozionin.

Depërton shpejt, madje edhe në poret më të imta.

Pastron pjesët e trajtuara duke hequr papastërtitë dhe yndyrat.

Mbron pjesët elektronike dhe elektrike ndaj lagështirës.

Heq lagështirën nga të gjitha sistemet elektrike dhe të ndezjes.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: