Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion lubrifikues PTFE Lub Super Help 150 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLSL40150

I disponueshëm

Lubrifikues superior me bazë PTFE, për përdorim universal.

Përmban një paketë aditivësh të sofistikuar me PTFE për të siguruar mbrojtje afatgjatë ndaj fërkimit, konsumimit dhe korrozionit (gërryerjes).

Tejkalon efektivitetin e lubrifikuesve tradicionalë, duke zgjatur jetën dhe efikasitetin e funksionimit të pjesëve dhe pajisjeve.

Shtesa PTFE ndihmon për të minimizuar kontaktin duke krijuar një shtresë anti-fërkim.

Depërton dhe zhvendos lagështinë duke lënë një film...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

490 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Lubrifikues superior me bazë PTFE, për përdorim universal.

Përmban një paketë aditivësh të sofistikuar me PTFE për të siguruar mbrojtje afatgjatë ndaj fërkimit, konsumimit dhe korrozionit (gërryerjes).

Tejkalon efektivitetin e lubrifikuesve tradicionalë, duke zgjatur jetën dhe efikasitetin e funksionimit të pjesëve dhe pajisjeve.

Shtesa PTFE ndihmon për të minimizuar kontaktin duke krijuar një shtresë anti-fërkim.

Depërton dhe zhvendos lagështinë duke lënë një film mbrojtës.

I sigurt me të gjitha metalet dhe përzierjet.

Garanton mbrojtje ndaj ndryshkut.

Masa: 150 ml

APLIKIMET:

Një lubrifikues dhe mbrojtës modern dhe i gjithanshëm, për qindra aplikime në të gjitha mjediset.

•Pjesë elektrike: priza, çelsa, bobina, etj.

•Automjete: sistemi i ndezjes, distributorë, terminalet e baterisë, kabllot, motorrino, antena, dado & bullona, shinat e sediljeve, bravat e dyerve, kandelet, zinxhirë, bullonat e gomave, etj.

•Shtëpi: brava & mentesha, dyer dhe dritare rrëshqitëse, trapanë & vidatorë, kapëse, vegla, gërshërë, zinxhirë, lodra, etj.

•Koha e Lirë: mjete peshkimi, biçikleta, motoçikleta, mjetet e kopshtarisë, patina me rrota, pajisjet e skive, etj.

•Qindra përdorime të tjera në: garazhe, dyqane, zyra, kopshte, shtëpi, kantiere ndërtimi, uzina, fabrika, etj

UDHËZIME:

Tundeni mire përpara përdorimit.

Spruconi normalisht dhe prisni sa të depërtojë.

Depërtimi i plotë mund të zgjasë disa minuta ose më shumë.

Për zona të vështira për t'u arritur, përdorni tubin shtesë.

Përdoreni në ambiente me ventilim të mjaftueshëm.

Mos e përdorni në pajisje të ndezura apo nën tension.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion lubrifikues PTFE Lub Super Help 150 ml

Solucion lubrifikues PTFE Lub Super Help 150 ml

Lubrifikues superior me bazë PTFE, për përdorim universal.

Përmban një paketë aditivësh të sofistikuar me PTFE për të siguruar mbrojtje afatgjatë ndaj fërkimit, konsumimit dhe korrozionit (gërryerjes).

Tejkalon efektivitetin e lubrifikuesve tradicionalë, duke zgjatur jetën dhe efikasitetin e funksionimit të pjesëve dhe pajisjeve.

Shtesa PTFE ndihmon për të minimizuar kontaktin duke krijuar një shtresë anti-fërkim.

Depërton dhe zhvendos lagështinë duke lënë një film...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: