Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Graso spray Lithium Grease Super Help 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLSG26400

I disponueshëm

Graso sprei i një cilësie të lartë, me bazë Litium, me karakteristika të shkëlqyera ndaj presionit ekstrem dhe rezistente ndaj vibrimeve.

Siguron lubrifikim afatgjatë dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe nxehtësisë.

Përmban elementë frenues të ndryshkut dhe oksidimit, duke siguruar mbrojtje maksimale të metaleve.

Krijon një shtresë mbrojtëse me viskozitet të lartë.

Shërben edhe si një lubrifikues me cilësi të larta mbrojtje ndaj ujit.

Redukton fërkimet në...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

690 LEK

Shto Hiqe

Graso sprei i një cilësie të lartë, me bazë Litium, me karakteristika të shkëlqyera ndaj presionit ekstrem dhe rezistente ndaj vibrimeve.

Siguron lubrifikim afatgjatë dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe nxehtësisë.

Përmban elementë frenues të ndryshkut dhe oksidimit, duke siguruar mbrojtje maksimale të metaleve.

Krijon një shtresë mbrojtëse me viskozitet të lartë.

Shërben edhe si një lubrifikues me cilësi të larta mbrojtje ndaj ujit.

Redukton fërkimet në aplikimet metal-metal dhe metal-plastikë.

E përshtatshme edhe për siperfaqet vertikale, nuk kullon.

Multi-përdorimshe për automjete, dyqan, shtëpi, etj.

Masa: 400 ml

APLIKIMET:

Mekanizmat e frenimit dhe ndërrimit të marsheve • Mentesha • Brava dere • Kabllo • Shina, binarë • Zinxhirë & ingranazhe • Shkallë elektrike dhe sisteme roller • Polet e baterive • Antena • Kabllot e spidometrit • Pompa uji • Kanalet udhëzuese të dyerve të garazhit • Makineri dhe vegla pune, etj.

UDHËZIME:

Tundeni mirë para përdorimit.

Aplikoni në sipërfaqe të thata dhe të pastra.

Përdorni tubin zgjatues për aplikim në zonat e vështira për t'u arritur.

Përdoreni në ambient me ventilim të mjaftueshëm.

Mos e aplikoni në pajisje të ndezura apo nën tension.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Graso spray Lithium Grease Super Help 400 ml

Graso spray Lithium Grease Super Help 400 ml

Graso sprei i një cilësie të lartë, me bazë Litium, me karakteristika të shkëlqyera ndaj presionit ekstrem dhe rezistente ndaj vibrimeve.

Siguron lubrifikim afatgjatë dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit dhe nxehtësisë.

Përmban elementë frenues të ndryshkut dhe oksidimit, duke siguruar mbrojtje maksimale të metaleve.

Krijon një shtresë mbrojtëse me viskozitet të lartë.

Shërben edhe si një lubrifikues me cilësi të larta mbrojtje ndaj ujit.

Redukton fërkimet në...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: