Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues kontakti elektrik Super Help 220 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLPK38200

I disponueshëm

Solucion pastrimi për kontaktet elektrike, me aditivë të veçantë për shpërbërjen e korrozionit.

Eliminon lagështinë që shkakton probleme në komponentët elektrikë.

Lë një shtresë rezistente ndaj motit dhe korrozionit.

Përveç përbërësve anti-korrozion, solucioni përmban një përzierje tretësish të cilat gjithashtu eliminojnë yndyrnat apo papastërtitë e tjera ngjitëse.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Masa: 200 ml

APLIKIMET:

Për të gjitha kontaktet dhe komponentët...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

490 LEK

Shto Hiqe

Solucion pastrimi për kontaktet elektrike, me aditivë të veçantë për shpërbërjen e korrozionit.

Eliminon lagështinë që shkakton probleme në komponentët elektrikë.

Lë një shtresë rezistente ndaj motit dhe korrozionit.

Përveç përbërësve anti-korrozion, solucioni përmban një përzierje tretësish të cilat gjithashtu eliminojnë yndyrnat apo papastërtitë e tjera ngjitëse.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Masa: 200 ml

APLIKIMET:

Për të gjitha kontaktet dhe komponentët elektrike.

UDHËZIME:

Për zona të vështira për t'u arritur, përdorni tubin zgjatues.

Përdoreni në ambient me ventilim të mjaftueshëm.

Mos e përdorni në pajisje të ndezura apo duke punuar.

Mos e përdorni kur motori i automjetit është i ndezur.

Për rezultate më të mira, aplikoni në sipërfaqe të thata dhe të ftohta (mos aplikoni në pjesët e nxehta).

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues kontakti elektrik Super Help 220 ml

Pastrues kontakti elektrik Super Help 220 ml

Solucion pastrimi për kontaktet elektrike, me aditivë të veçantë për shpërbërjen e korrozionit.

Eliminon lagështinë që shkakton probleme në komponentët elektrikë.

Lë një shtresë rezistente ndaj motit dhe korrozionit.

Përveç përbërësve anti-korrozion, solucioni përmban një përzierje tretësish të cilat gjithashtu eliminojnë yndyrnat apo papastërtitë e tjera ngjitëse.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Masa: 200 ml

APLIKIMET:

Për të gjitha kontaktet dhe komponentët...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: