Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion Start Ndezes Super Start Motor 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLSN37400

I disponueshëm

Solucion i nivelit profesional për ndezjen e motorit.

Një kombinim special aditivësh aktivë, tretësish, lubrifikantësh dhe agjentësh frenues korrozioni, secili dizenjuar për të luajtur një rol vital në ndezjen e motorit.

Përmirëson ndezjen fillestare edhe në temperatura të ulëta dhe lagështi të lartë.

I përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë ose benzinë.

Ruan motorrinon dhe pengon shkarkimin e baterisë.

Një zgjidhje esenciale, veçanërisht në dimër, kur automjeti...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

490 LEK

Cmim i reduktuar!

-9.26%

540 LEK

Shto Hiqe

Solucion i nivelit profesional për ndezjen e motorit.

Një kombinim special aditivësh aktivë, tretësish, lubrifikantësh dhe agjentësh frenues korrozioni, secili dizenjuar për të luajtur një rol vital në ndezjen e motorit.

Përmirëson ndezjen fillestare edhe në temperatura të ulëta dhe lagështi të lartë.

I përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë ose benzinë.

Ruan motorrinon dhe pengon shkarkimin e baterisë.

Një zgjidhje esenciale, veçanërisht në dimër, kur automjeti ka kohë pa u ndezur.

Masa: 400 ml

APLIKIMET:

Autovetura • Kamionë • Autobusë • Traktorë • Motoçikleta • Motosharra • Varka • Korrëse bari • Kompresorë • Motorët me Naftë, Benzinë ​​& Vajguri.

UDHËZIME:

Spruconi për një kohë të shkurtër në grykën ku hyn ajri (pranë filtrit), duke i dhënë produktit pak çaste që të avullojë.

Shtypni lehtë pedalin e gazit ndërkohë që tentoni të ndizni motorin.

Përsëriteni veprimin nëse është e nevojshme.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion Start Ndezes Super Start Motor 400 ml

Solucion Start Ndezes Super Start Motor 400 ml

Solucion i nivelit profesional për ndezjen e motorit.

Një kombinim special aditivësh aktivë, tretësish, lubrifikantësh dhe agjentësh frenues korrozioni, secili dizenjuar për të luajtur një rol vital në ndezjen e motorit.

Përmirëson ndezjen fillestare edhe në temperatura të ulëta dhe lagështi të lartë.

I përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë ose benzinë.

Ruan motorrinon dhe pengon shkarkimin e baterisë.

Një zgjidhje esenciale, veçanërisht në dimër, kur automjeti...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: