Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Graso Kalcium C2 Aldom (4Kg)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

ABGR08044

I disponueshëm

Graso me bazë kalcium C2 me cilësi të lartë.

Rezistencë shumë e mirë ndaj ujit.

E përshtatshme për lubrifikim të përgjithshëm të pjesëve të makinave, kamionëve, traktorëve, makinerive, mjeteve bujqësore, pompave të ujit, etj.

Gjithashtu e përshtatshme edhe për rregullatorët e dritareve, dyert dhe objekte të ngjashme të automjeteve.

Temperatura e operimit: -20°C deri +85°C

NLGI-2

Masa: 4 kg

Më shumë detaje

1,500 LEK

Shto Hiqe

Graso me bazë kalcium C2 me cilësi të lartë.

Rezistencë shumë e mirë ndaj ujit.

E përshtatshme për lubrifikim të përgjithshëm të pjesëve të makinave, kamionëve, traktorëve, makinerive, mjeteve bujqësore, pompave të ujit, etj.

Gjithashtu e përshtatshme edhe për rregullatorët e dritareve, dyert dhe objekte të ngjashme të automjeteve.

Temperatura e operimit: -20°C deri +85°C

NLGI-2

Masa: 4 kg

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Graso Kalcium C2 Aldom (4Kg)

Graso Kalcium C2 Aldom (4Kg)

Graso me bazë kalcium C2 me cilësi të lartë.

Rezistencë shumë e mirë ndaj ujit.

E përshtatshme për lubrifikim të përgjithshëm të pjesëve të makinave, kamionëve, traktorëve, makinerive, mjeteve bujqësore, pompave të ujit, etj.

Gjithashtu e përshtatshme edhe për rregullatorët e dritareve, dyert dhe objekte të ngjashme të automjeteve.

Temperatura e operimit: -20°C deri +85°C

NLGI-2

Masa: 4 kg

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: