Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sprei Celiku Weicon Stainless Steel Spray 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

11100400

I disponueshëm

Siguron një shtresë të pastër në sipërfaqe.

Rezistente ndaj korrozionit dhe agjentëve atmosferikë.

Me bazë rezinë akrilik dhe pigmente çelik inox.

Rezistent ndaj temperaturës deri në +300°C

Mund të përdoret kudo që kërkohet një shtresë mbrojtëse rezistente dhe efektive.

Aplikimi:

Riparoni pjesët e dëmtuara të çelikut në trupin e kamionëve, tubacione dhe shumë aplikime të tjera.

Mund të përdoret gjithashtu për qëllime dekorative.

Spray: 400 ml

Më shumë detaje

1,699 LEK

Shto Hiqe

Siguron një shtresë të pastër në sipërfaqe.

Rezistente ndaj korrozionit dhe agjentëve atmosferikë.

Me bazë rezinë akrilik dhe pigmente çelik inox.

Rezistent ndaj temperaturës deri në +300°C

Mund të përdoret kudo që kërkohet një shtresë mbrojtëse rezistente dhe efektive.

Aplikimi:

Riparoni pjesët e dëmtuara të çelikut në trupin e kamionëve, tubacione dhe shumë aplikime të tjera.

Mund të përdoret gjithashtu për qëllime dekorative.

Spray: 400 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sprei Celiku Weicon Stainless Steel Spray 400 ml

Sprei Celiku Weicon Stainless Steel Spray 400 ml

Siguron një shtresë të pastër në sipërfaqe.

Rezistente ndaj korrozionit dhe agjentëve atmosferikë.

Me bazë rezinë akrilik dhe pigmente çelik inox.

Rezistent ndaj temperaturës deri në +300°C

Mund të përdoret kudo që kërkohet një shtresë mbrojtëse rezistente dhe efektive.

Aplikimi:

Riparoni pjesët e dëmtuara të çelikut në trupin e kamionëve, tubacione dhe shumë aplikime të tjera.

Mund të përdoret gjithashtu për qëllime dekorative.

Spray: 400 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: