Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sprei Alumini Weicon Aluminium Spray A-400 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

11051400

I disponueshëm

WEICON Aluminium Spray A-400 ofron shkëlqimin më të lartë.

Rezistent ndaj acideve, bojrave dhe agjentëve atmosferikë.

Përmban pigmente alumini me një shkallë pastërtie prej <99.5%

Mbrojtje mjaft e lartë ndaj korrozionit, për të gjitha sipërfaqet metalike.

Mbrojtje ndaj nxehtësisë deri në +800°C

Aplikimi:

Sistemet e aspirimit dhe ventilimit, sistemet e djegies, tubacione, makete, kaldaja, vepra arti dhe zejtari, dhe në shumë aplikacione të tjera.

Spray: 400 ml

Më shumë detaje

1,599 LEK

Shto Hiqe

WEICON Aluminium Spray A-400 ofron shkëlqimin më të lartë.

Rezistent ndaj acideve, bojrave dhe agjentëve atmosferikë.

Përmban pigmente alumini me një shkallë pastërtie prej <99.5%

Mbrojtje mjaft e lartë ndaj korrozionit, për të gjitha sipërfaqet metalike.

Mbrojtje ndaj nxehtësisë deri në +800°C

Aplikimi:

Sistemet e aspirimit dhe ventilimit, sistemet e djegies, tubacione, makete, kaldaja, vepra arti dhe zejtari, dhe në shumë aplikacione të tjera.

Spray: 400 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sprei Alumini Weicon Aluminium Spray A-400 400 ml

Sprei Alumini Weicon Aluminium Spray A-400 400 ml

WEICON Aluminium Spray A-400 ofron shkëlqimin më të lartë.

Rezistent ndaj acideve, bojrave dhe agjentëve atmosferikë.

Përmban pigmente alumini me një shkallë pastërtie prej <99.5%

Mbrojtje mjaft e lartë ndaj korrozionit, për të gjitha sipërfaqet metalike.

Mbrojtje ndaj nxehtësisë deri në +800°C

Aplikimi:

Sistemet e aspirimit dhe ventilimit, sistemet e djegies, tubacione, makete, kaldaja, vepra arti dhe zejtari, dhe në shumë aplikacione të tjera.

Spray: 400 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: