Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues universal Weicon Parts and Assembly Cleaner 500 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

11201500

I disponueshëm

Dizenjuar veçanërisht për heqjen e ndotjeve me shtresë të trashë, vajrave dhe yndyrnave që ngjisin.

Pastron shpejt dhe tërësisht të gjitha llojet e pjesëve, agregateve, makineri dhe vegla.

Heq vajrat, yndyrnat dhe papastërtitë e tjera nga të gjitha pjesët metalike.

Pastron frenat, freksionet, pjesët e motorrit, etj.

Mund të përdoret në shumë aplikacione industriale.

Pa aceton, butanol, acetat etilik etj.

Spray: 500 ml

Më shumë detaje

999 LEK

Shto Hiqe

Dizenjuar veçanërisht për heqjen e ndotjeve me shtresë të trashë, vajrave dhe yndyrnave që ngjisin.

Pastron shpejt dhe tërësisht të gjitha llojet e pjesëve, agregateve, makineri dhe vegla.

Heq vajrat, yndyrnat dhe papastërtitë e tjera nga të gjitha pjesët metalike.

Pastron frenat, freksionet, pjesët e motorrit, etj.

Mund të përdoret në shumë aplikacione industriale.

Pa aceton, butanol, acetat etilik etj.

Spray: 500 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues universal Weicon Parts and Assembly Cleaner 500 ml

Pastrues universal Weicon Parts and Assembly Cleaner 500 ml

Dizenjuar veçanërisht për heqjen e ndotjeve me shtresë të trashë, vajrave dhe yndyrnave që ngjisin.

Pastron shpejt dhe tërësisht të gjitha llojet e pjesëve, agregateve, makineri dhe vegla.

Heq vajrat, yndyrnat dhe papastërtitë e tjera nga të gjitha pjesët metalike.

Pastron frenat, freksionet, pjesët e motorrit, etj.

Mund të përdoret në shumë aplikacione industriale.

Pa aceton, butanol, acetat etilik etj.

Spray: 500 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: