Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues frenash Weicon Brake Cleaner 500 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

11203500

I disponueshëm

WEICON Brake Cleaner është një pastrues universal për industrinë e automobilave.

Pastron dhe heq me lehtësi blozën dhe yndyrnat në pjesë metalike, qelq dhe plastike.

Avullon vetë pa lënë mbetje.

Aplikimi:

Sistem Frenimi (tamburot & disqet e frenit, ferrotat, cilindri i frenit, pistoncinat, gominat)

Sistem freksioni (disk, specidisk, kushinetë, pompë)

Pjesët e motorit (karburatorët, pompë benzene & nafte, ingranazhet, etj).

Spray: 500 ml

Më shumë detaje

750 LEK

Shto Hiqe

WEICON Brake Cleaner është një pastrues universal për industrinë e automobilave.

Pastron dhe heq me lehtësi blozën dhe yndyrnat në pjesë metalike, qelq dhe plastike.

Avullon vetë pa lënë mbetje.

Aplikimi:

Sistem Frenimi (tamburot & disqet e frenit, ferrotat, cilindri i frenit, pistoncinat, gominat)

Sistem freksioni (disk, specidisk, kushinetë, pompë)

Pjesët e motorit (karburatorët, pompë benzene & nafte, ingranazhet, etj).

Spray: 500 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues frenash Weicon Brake Cleaner 500 ml

Pastrues frenash Weicon Brake Cleaner 500 ml

WEICON Brake Cleaner është një pastrues universal për industrinë e automobilave.

Pastron dhe heq me lehtësi blozën dhe yndyrnat në pjesë metalike, qelq dhe plastike.

Avullon vetë pa lënë mbetje.

Aplikimi:

Sistem Frenimi (tamburot & disqet e frenit, ferrotat, cilindri i frenit, pistoncinat, gominat)

Sistem freksioni (disk, specidisk, kushinetë, pompë)

Pjesët e motorit (karburatorët, pompë benzene & nafte, ingranazhet, etj).

Spray: 500 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: