Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Graso spray Weicon Spray-on Grease MoS2 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

11530400

I disponueshëm

WEICON Universal Spray-on Grease me MoS2 është një lubrifikant graso, i cili redukton fërkimin dhe siguron mbrojtje për periudha afatgjata.

Rezistente ndaj presionit të lartë.

I përshtatshëm për kushineta, xhunto, boshte të lëvizshme, akse, inganazhe, dhe cdo pjesë tjetër mekanike të lëvizshme.

Mund të përdoret në sektorët e industrisë dhe ndërtimit, automobilave, makineri, makineri ndërtimi dhe bujqësore, mjete hekurudhore, etj.

Spray: 400 ml

Më shumë detaje

1,499 LEK

Shto Hiqe

WEICON Universal Spray-on Grease me MoS2 është një lubrifikant graso, i cili redukton fërkimin dhe siguron mbrojtje për periudha afatgjata.

Rezistente ndaj presionit të lartë.

I përshtatshëm për kushineta, xhunto, boshte të lëvizshme, akse, inganazhe, dhe cdo pjesë tjetër mekanike të lëvizshme.

Mund të përdoret në sektorët e industrisë dhe ndërtimit, automobilave, makineri, makineri ndërtimi dhe bujqësore, mjete hekurudhore, etj.

Spray: 400 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Graso spray Weicon Spray-on Grease MoS2 400 ml

Graso spray Weicon Spray-on Grease MoS2 400 ml

WEICON Universal Spray-on Grease me MoS2 është një lubrifikant graso, i cili redukton fërkimin dhe siguron mbrojtje për periudha afatgjata.

Rezistente ndaj presionit të lartë.

I përshtatshëm për kushineta, xhunto, boshte të lëvizshme, akse, inganazhe, dhe cdo pjesë tjetër mekanike të lëvizshme.

Mund të përdoret në sektorët e industrisë dhe ndërtimit, automobilave, makineri, makineri ndërtimi dhe bujqësore, mjete hekurudhore, etj.

Spray: 400 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: