Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion zhbllokues V7 200ML

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

SMSZ0898

I disponueshëm

Solucion zhbllokues spray.

Liron vidat, bulonat, dhe bashkuesat e tjerë metalikë.

Lubrifikon dhe mbron pjesët nga ndryshku.

Pa silikon.

Përdorimi: Automjete, motocikleta, shtëpi, marinë, etj.

Spray 200 ml

Udhëzime përdorimi:

Tundeni përpara përdorimit.

Spruconi duke e mbajtur solucionin në pozicion vertical.

Nëse është e nevojshme vendosni vendosni tubin e hollë (i përfshirë).

Prisni disa sekonda që solucioni të bëj efekt.

Më shumë detaje

300 LEK

Cmim i reduktuar!

-14.29%

350 LEK

Shto Hiqe

Solucion zhbllokues spray.

Liron vidat, bulonat, dhe bashkuesat e tjerë metalikë.

Lubrifikon dhe mbron pjesët nga ndryshku.

Pa silikon.

Përdorimi: Automjete, motocikleta, shtëpi, marinë, etj.

Spray 200 ml

Udhëzime përdorimi:

Tundeni përpara përdorimit.

Spruconi duke e mbajtur solucionin në pozicion vertical.

Nëse është e nevojshme vendosni vendosni tubin e hollë (i përfshirë).

Prisni disa sekonda që solucioni të bëj efekt.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion zhbllokues V7 200ML

Solucion zhbllokues V7 200ML

Solucion zhbllokues spray.

Liron vidat, bulonat, dhe bashkuesat e tjerë metalikë.

Lubrifikon dhe mbron pjesët nga ndryshku.

Pa silikon.

Përdorimi: Automjete, motocikleta, shtëpi, marinë, etj.

Spray 200 ml

Udhëzime përdorimi:

Tundeni përpara përdorimit.

Spruconi duke e mbajtur solucionin në pozicion vertical.

Nëse është e nevojshme vendosni vendosni tubin e hollë (i përfshirë).

Prisni disa sekonda që solucioni të bëj efekt.

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: