Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kavo baterie Cartech 3M German Standard Heavy Duty (nga 2000cc)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kavo baterie & aksesore

RLKB46620

I disponueshëm

Kavo baterie për ndezje makine.

Veshje transparente për të treguar cilësinë e përcjellësit.

Kabëll bakri i shumëfijshëm dhe mjaft fleksibël.

Rezistente, praktike, për tu mbajtur gjithmonë në makinë.

Të përshtatshme për sistemet 12 & 24 volt.

Material: Bakër+PVC

Kapaciteti: 600 Ah

Gjatësia: 3 m

Standard Gjerman.

INSTRUKSIONE:

1. Fikni radion, dritat, sinjalet, kondicionerin, etj në të dy automjetet.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

2,800 LEK

Shto Hiqe

Kavo baterie për ndezje makine.

Veshje transparente për të treguar cilësinë e përcjellësit.

Kabëll bakri i shumëfijshëm dhe mjaft fleksibël.

Rezistente, praktike, për tu mbajtur gjithmonë në makinë.

Të përshtatshme për sistemet 12 & 24 volt.

Material: Bakër+PVC

Kapaciteti: 600 Ah

Gjatësia: 3 m

Standard Gjerman.

INSTRUKSIONE:

1. Fikni radion, dritat, sinjalet, kondicionerin, etj në të dy automjetet.

2. Fikni motorrin dhe vendosni të dy mjetet në frenat e dorës. Kaloni secilën makinë në park mode (për transmesionet automatike) ose neutral (për transmesionet manuale).

3. Ndani kabllot nga njera tjetra për të shmangur ndonjë prekje aksidentale me njëra tjetrën.

4. Lidhni njërën nga kapëset e Kuqe tek terminali Pozitiv (+) i baterisë së shkarkuar dhe kapësen tjetër të Kuqe tek terminali Pozitiv (+) i baterisë së mirë.

5. Lidhni njërën nga kapëset e Zeza tek terminali Negativ (-) i baterisë së mirë dhe kapësen tjetër të Zezë në një sipërfaqe metalike të palyer brenda folesë së motorrit të automjetit me bateri të shkarkuar. Në një bullon psh do ishte ideale. Mos e lidhni me terminalin Negativ (-) të baterisë së shkarkuar.

6. Sigurohuni që të 4 kapëset janë të fiksuara në mënyrë të sigurt.

7. Ndizni mjetin me bateri të mirë dhe mbajeni me gaz deri në rreth 3000 xhiro (RPM), ndërkohë që po tentoni të ndizni mjetin me bateri të shkarkuar.

  • Gjatësia: 3 m
  • Tensioni: 12/24V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kavo baterie Cartech 3M German Standard Heavy Duty (nga 2000cc)

Kavo baterie Cartech 3M German Standard Heavy Duty (nga 2000cc)

Kavo baterie për ndezje makine.

Veshje transparente për të treguar cilësinë e përcjellësit.

Kabëll bakri i shumëfijshëm dhe mjaft fleksibël.

Rezistente, praktike, për tu mbajtur gjithmonë në makinë.

Të përshtatshme për sistemet 12 & 24 volt.

Material: Bakër+PVC

Kapaciteti: 600 Ah

Gjatësia: 3 m

Standard Gjerman.

INSTRUKSIONE:

1. Fikni radion, dritat, sinjalet, kondicionerin, etj në të dy automjetet.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: