Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Mercedes Benz 3 butona

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

MSKC0211

I disponueshëm

Kasë celësi me 3 butona, e kromuar për Mercedes Benz.

Pa cip, pa bateri, pa celes metalik, thjesht kasa plastike.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

Përshtatet me shumë modele duke filluar nga viti 2001.

Më shumë detaje

3,000 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Kasë celësi me 3 butona, e kromuar për Mercedes Benz.

Pa cip, pa bateri, pa celes metalik, thjesht kasa plastike.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

Përshtatet me shumë modele duke filluar nga viti 2001.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Mercedes Benz 3 butona

Kase celesi Mercedes Benz 3 butona

Kasë celësi me 3 butona, e kromuar për Mercedes Benz.

Pa cip, pa bateri, pa celes metalik, thjesht kasa plastike.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

Përshtatet me shumë modele duke filluar nga viti 2001.

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: