Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Mercedes Benz 2 Butona

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

MSKC0006

I disponueshëm

Kasë çelësi për Mercedes Benz me 2 butona.

Pa çip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

2 Butona (Hapje / Mbyllje)

E përshtatshme për: Mercedes Benz

Më shumë detaje

1,300 LEK

Cmim i reduktuar!

-23.53%

1,700 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Kasë çelësi për Mercedes Benz me 2 butona.

Pa çip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

2 Butona (Hapje / Mbyllje)

E përshtatshme për: Mercedes Benz

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Mercedes Benz 2 Butona

Kase celesi Mercedes Benz 2 Butona

Kasë çelësi për Mercedes Benz me 2 butona.

Pa çip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

2 Butona (Hapje / Mbyllje)

E përshtatshme për: Mercedes Benz

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: