Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Mercedes Benz 2 Butona

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

SMKC0081MB

Ska gjendje

Kasë celësi për Mercedes Benz me 2 butona.

Pa cip, pa bateri, pa celës metalik, thjesht kasa plastike.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

2 Butona (Hapje/Mbyllje)

E përshtatshme për: Mercedes Benz

Më shumë detaje

1,350 LEK

Cmim i reduktuar!

-10%

1,500 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kasë celësi për Mercedes Benz me 2 butona.

Pa cip, pa bateri, pa celës metalik, thjesht kasa plastike.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

2 Butona (Hapje/Mbyllje)

E përshtatshme për: Mercedes Benz

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Mercedes Benz 2 Butona

Kase celesi Mercedes Benz 2 Butona

Kasë celësi për Mercedes Benz me 2 butona.

Pa cip, pa bateri, pa celës metalik, thjesht kasa plastike.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

2 Butona (Hapje/Mbyllje)

E përshtatshme për: Mercedes Benz

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: