Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Volkswagen 3 Butona + Panic

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

SMKC5732VP3

I disponueshëm

Kasë celësi për Volkswagen me 3 butona + 1 Panic.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3+1 Butona (Hapje/Mbyllje/Bagazh + Panic)

Për: VW Bora, Passat, Golf, Polo, Jetta, Sharan, Touran, Caddy, etj.

Më shumë detaje

1,390 LEK

Shto Hiqe

Kasë celësi për Volkswagen me 3 butona + 1 Panic.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3+1 Butona (Hapje/Mbyllje/Bagazh + Panic)

Për: VW Bora, Passat, Golf, Polo, Jetta, Sharan, Touran, Caddy, etj.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Volkswagen 3 Butona + Panic

Kase celesi Volkswagen 3 Butona + Panic

Kasë celësi për Volkswagen me 3 butona + 1 Panic.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3+1 Butona (Hapje/Mbyllje/Bagazh + Panic)

Për: VW Bora, Passat, Golf, Polo, Jetta, Sharan, Touran, Caddy, etj.

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: