Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Fiat

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

SMKC3936F

I disponueshëm

Kasë celësi për Fiat.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për: Fiat

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

Më shumë detaje

1,400 LEK

Shto Hiqe

Kasë celësi për Fiat.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për: Fiat

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Fiat

Kase celesi Fiat

Kasë celësi për Fiat.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për: Fiat

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: