Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Peugeot 2 Butona

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

SMKC9886P

Ska gjendje

Kasë celësi me 2 butona për Peugeot.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për: Peugeot 207 307 407 607 C2

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

Më shumë detaje

1,300 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kasë celësi me 2 butona për Peugeot.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për: Peugeot 207 307 407 607 C2

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Peugeot 2 Butona

Kase celesi Peugeot 2 Butona

Kasë celësi me 2 butona për Peugeot.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për: Peugeot 207 307 407 607 C2

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: