Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Smart 1 Buton

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

SMKC5688S

I disponueshëm

Kasë celësi me 1 buton për Smart.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për:

Smart Cabrio 2000-2004

Smart City-Coupe 1998-2004

Smart Crossblade 2002-2003

Smart Fortwo Cabrio 2004-2012

Smart Fortwo Coupe 2004-2012

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,500 LEK

Shto Hiqe

Kasë celësi me 1 buton për Smart.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për:

Smart Cabrio 2000-2004

Smart City-Coupe 1998-2004

Smart Crossblade 2002-2003

Smart Fortwo Cabrio 2004-2012

Smart Fortwo Coupe 2004-2012

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Smart 1 Buton

Kase celesi Smart 1 Buton

Kasë celësi me 1 buton për Smart.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

E përshtatshme për:

Smart Cabrio 2000-2004

Smart City-Coupe 1998-2004

Smart Crossblade 2002-2003

Smart Fortwo Cabrio 2004-2012

Smart Fortwo Coupe 2004-2012

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer.

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: