Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Audi 3 butona

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

MSKC0005-2013

Ska gjendje

Kasë celësi me 3 butona për Audi.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

E përshtatshme për Audi 2006>2013: A3, A4, A6, A8, TT, Q7, S6 (shih më poshtë…)

Më shumë detaje

2,200 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kasë celësi me 3 butona për Audi.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

E përshtatshme për Audi 2006>2013: A3, A4, A6, A8, TT, Q7, S6

A3 2006-2013

A4 2006-2013

A6 2006-2013

A8 2006-2013

TT 2006-2013

Q7 2007-2013

S6 2010

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Audi 3 butona

Kase celesi Audi 3 butona

Kasë celësi me 3 butona për Audi.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

E përshtatshme për Audi 2006>2013: A3, A4, A6, A8, TT, Q7, S6 (shih më poshtë…)

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: