Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kase celesi Audi 3 butona

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kasa celesi

MSKC0005-2005

Ska gjendje

Kasë celësi me 3 butona për Audi.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

E përshtatshme për Audi >2005: A2, A3, A4, A6, A8, TT (shih më poshtë…)

Më shumë detaje

2,200 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kasë celësi me 3 butona për Audi.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

E përshtatshme për Audi >2005: A2, A3, A4, A6, A8, TT.

A2 (2000-2005)

A3 (1997-2004)

A4 (2001-2005)

A6 (1997-2005)

A8 (1994-2003)

TT (1999-2006)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kase celesi Audi 3 butona

Kase celesi Audi 3 butona

Kasë celësi me 3 butona për Audi.

Pa cip, pa bateri, thjesht kasa plastike dhe celësi metalik i pa axhustuar.

Shërben për ta zëvendësuar me kasën tuaj ekzistuese të vjetër apo të thyer. Thjesht hiqni komponentet e brendshëm të kasës së vjetër dhe vendosini tek kasa e re.

Nëse celësi juaj ka të njëjtën pamje, atëherë kjo i përshtatet.

Nuk ka nevojë për programim.

3 butona: Hapje / Mbyllje / Bagazh

E përshtatshme për Audi >2005: A2, A3, A4, A6, A8, TT (shih më poshtë…)

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: