Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kapese plastike mberthyese 8MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kapëse mbërthyese

BGKP081220

I disponueshëm

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 12,7 x 20mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8mm

Më shumë detaje

40 LEK

Shto Hiqe

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 12,7 x 20mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8mm

Aplikimi: Universal

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kapese plastike mberthyese 8MM

Kapese plastike mberthyese 8MM

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 12,7 x 20mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8mm

Shkruaj përshtypjen tënde

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: