Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kapese plastike mberthyese 10MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kapese mberthyese

BGKP102424

Ska gjendje

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 24 x 24.5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 10mm

Më shumë detaje

40 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 24 x 24.5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 10mm

Aplikimi: Ford, etj.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kapese plastike mberthyese 10MM

Kapese plastike mberthyese 10MM

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 24 x 24.5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 10mm

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: