Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kapese plastike mberthyese 7MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kapese mberthyese

BGKP071522

I disponueshëm

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 15 x 22,5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 7mm

Aplikimi: Universale.

Më shumë detaje

40 LEK

Shto Hiqe

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 15 x 22,5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 7mm

Aplikimi: Universale.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kapese plastike mberthyese 7MM

Kapese plastike mberthyese 7MM

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 15 x 22,5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 7mm

Aplikimi: Universale.

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: