Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kapese plastike mberthyese 8MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kapese mberthyese

BGKP081319

Ska gjendje

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 12,7 x 19,3mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8mm

Më shumë detaje

40 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 12,7 x 19,3mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8mm

Aplikimi: BMW, Mercedes Benz, Skoda, Volkswagen, etj.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kapese plastike mberthyese 8MM

Kapese plastike mberthyese 8MM

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 12,7 x 19,3mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8mm

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: