Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kapese plastike mberthyese 6,5MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kapese mberthyese

BGKP061321

I disponueshëm

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 13 x 21mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 6,5mm

Aplikimi: Universale.

Më shumë detaje

40 LEK

Shto Hiqe

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 13 x 21mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 6,5mm

Aplikimi: Universale.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kapese plastike mberthyese 6,5MM

Kapese plastike mberthyese 6,5MM

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 13 x 21mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 6,5mm

Aplikimi: Universale.

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: