Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kapese plastike mberthyese 7MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kapëse mbërthyese

BGKP071717

Ska gjendje

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 17.2 x 17mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 7mm

Më shumë detaje

40 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 17.2 x 17mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 7mm

Aplikimi: Toyota, Honda, etj.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kapese plastike mberthyese 7MM

Kapese plastike mberthyese 7MM

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 17.2 x 17mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 7mm

Shkruaj përshtypjen tënde

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: