Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Fshirese xhami standard Premium Set

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Fshirese Standard

I disponueshëm

Fshirëse xhami me kornizë metalike dhe harqe.

Gomine 100% natyrale, veshur me shtresë graffiti.

Adaptorët të përfshira.

Universale, për automjetet me krah me grep (hook-type).

Paketimi: 2 copë

Më shumë detaje

390 LEK

Cmim i reduktuar!

-40%

650 LEK

330 / 330 mm (13" / 13")
350 / 350 mm (14" / 14")
380 / 380 mm (15" / 15")
450 / 450 mm (18" / 18")
400 / 580 mm (16" / 23")
450 / 530 mm (18" / 21")
480 / 530 mm (19" / 21")
480 / 580 mm (19" / 23")

Shto Hiqe

Fshirëse xhami me kornizë metalike dhe harqe.

Gomine 100% natyrale, veshur me shtresë graffiti.

Adaptorët të përfshira.

Universale, për automjetet me krah me grep (hook-type).

Paketimi: 2 copë

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Fshirese xhami standard Premium Set

Fshirese xhami standard Premium Set

Fshirëse xhami me kornizë metalike dhe harqe.

Gomine 100% natyrale, veshur me shtresë graffiti.

Adaptorët të përfshira.

Universale, për automjetet me krah me grep (hook-type).

Paketimi: 2 copë

Shkruaj përshtypjen tënde

4 produkte të tjera në të njëjtën kategori: