Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Film xhami Guard 0.5x6 Meter Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Filma xhami & leter karboni

I disponueshëm

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 6 meter

Indeksi i depërtimit të dritës: 5% - 15% - 20% - 35% - 50%

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve pa Lejen përkatëse lëshuar nga DPSHTRR!

Më shumë detaje

1,590 LEK

5% E Zezë Super e Errët
15% E Zezë e Errët
20% E Zezë
35% E Zezë e Hapur
50% E Zezë Super e Hapur

Shto Hiqe

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 6 meter

Indeksi i depërtimit të dritës: 5% - 15% - 20% - 35% - 50%

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve pa Lejen përkatëse lëshuar nga DPSHTRR!

  • Gjerësia: 0.5 m
  • Gjatësia: 6 m

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Film xhami Guard 0.5x6 Meter Black

Film xhami Guard 0.5x6 Meter Black

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 6 meter

Indeksi i depërtimit të dritës: 5% - 15% - 20% - 35% - 50%

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve pa Lejen përkatëse lëshuar nga DPSHTRR!

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: