Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Film xhami 0.5x3M Silver Mirror

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Filma xhami & leter karboni

SMFX3025

Ska gjendje

Parandalon depërtimin e nxehtësisë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen dhe rrit privatësinë.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 3 meter

Ngjyra: Silver Pasqyrë

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

Më shumë detaje

450 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Parandalon depërtimin e nxehtësisë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen dhe rrit privatësinë.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 3 meter

Ngjyra: Silver Pasqyrë

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

  • Gjerësia: 0.5 m
  • Gjatësia: 3 m

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Film xhami 0.5x3M Silver Mirror

Film xhami 0.5x3M Silver Mirror

Parandalon depërtimin e nxehtësisë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen dhe rrit privatësinë.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 3 meter

Ngjyra: Silver Pasqyrë

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

Shkruaj përshtypjen tënde

4 produkte të tjera në të njëjtën kategori: