Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Film xhami Guard 0.75x6M Black 50% Super Light Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Filma xhami & leter karboni

SMFX0378-50

I disponueshëm

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.75 x 6 meter

Ngjyra: E Zezë e super hapur

50% indeksi i depërtimit të dritës.

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

Më shumë detaje

2,190 LEK

Shto Hiqe

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.75 x 6 meter

Ngjyra: E Zezë e super hapur

50% indeksi i depërtimit të dritës.

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

  • Gjerësia: 0.75 m
  • Gjatësia: 6 m

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Film xhami Guard 0.75x6M Black 50% Super Light Black

Film xhami Guard 0.75x6M Black 50% Super Light Black

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.75 x 6 meter

Ngjyra: E Zezë e super hapur

50% indeksi i depërtimit të dritës.

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: