Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Leter fiber karboni Vinyl 3D Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Filma xhami & leter karboni

I disponueshëm

Rezistente ndaj temperaturave të larta dhe ujit.

Jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri e shkëlqyer ndaj rrezeve UV.

E lehtë për tu hequr, nuk lë shenja.

Tendoset me ngrohje (pistoletë ajri ose tharëse flokesh).

Me vetë-ngjitje.

Ngjyra: Zezë

Aplikimi:

Automjete, motocikleta, telefon celular, laptop, valixhe, TV, rafte, etj.

Pjesë të brendshme ose të jashtme të automjeteve, të tilla si: Parafango, tavan, dorezat e dyerve, kapakët e pasqyrave, kroskot, etj.

Instalimi:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

450 LEK

0.50 x 0.50 m (0.25 m²)
0.50 x 1.00 m (0.50 m²)
0.50 x 1.50 m (0.75 m²)
1.00 x 1.00 m (1.00 m²)
1.50 x 1.00 m (1.50 m²)
1.50 x 1.50 m (2.25 m²)
2.00 x 1.00 m (2.00 m²)
1.50 x 2.00 m (3.00 m²)
1.50 x 2.50 m (3.75 m²)

Shto Hiqe

Rezistente ndaj temperaturave të larta dhe ujit.

Jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri e shkëlqyer ndaj rrezeve UV.

E lehtë për tu hequr, nuk lë shenja.

Tendoset me ngrohje (pistoletë ajri ose tharëse flokesh).

Me vetë-ngjitje.

Ngjyra: Zezë

Aplikimi:

Automjete, motocikleta, telefon celular, laptop, valixhe, TV, rafte, etj.

Pjesë të brendshme ose të jashtme të automjeteve, të tilla si: Parafango, tavan, dorezat e dyerve, kapakët e pasqyrave, kroskot, etj.

Instalimi:

Pastroni mirë sipërfaqen në të cilën do të aplikohet letra e karbonit, me alkool të denatyralizuar në mënyrë që të eleminohet cdo papastërti.

Përdorni pistoletë me ajër të ngrohtë (ose tharëse flokësh) për ta bërë letrën më të përpunueshme.

Përdorni shpatull të butë gome për të eleminuar flluskat ose rrudhat.

MOS e instaloni në mot me shi ose me re.

MOS e lani 48 orë mbas instalimit.

Video Instalimi Kroskot - https://youtu.be/J0FkM9fplfk

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Leter fiber karboni Vinyl 3D Black

Leter fiber karboni Vinyl 3D Black

Rezistente ndaj temperaturave të larta dhe ujit.

Jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri e shkëlqyer ndaj rrezeve UV.

E lehtë për tu hequr, nuk lë shenja.

Tendoset me ngrohje (pistoletë ajri ose tharëse flokesh).

Me vetë-ngjitje.

Ngjyra: Zezë

Aplikimi:

Automjete, motocikleta, telefon celular, laptop, valixhe, TV, rafte, etj.

Pjesë të brendshme ose të jashtme të automjeteve, të tilla si: Parafango, tavan, dorezat e dyerve, kapakët e pasqyrave, kroskot, etj.

Instalimi:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: