Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore fasheta MefaTech Capture XL (235-265)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Fasheta debore

SMZDF02012XL

Ska gjendje

MefaTech CAPTURE ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Të përshtatshme për goma me gjerësi (bazament) 235-265 mm.

Më shumë detaje

5,990 LEK

Cmim i reduktuar!

-1,000 LEK

6,990 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

MefaTech CAPTURE ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Të përshtatshme për goma me gjerësi (bazament) 235-265 mm.

KARAKTERISTIKA

Strukturë e gomuar, e qëndrueshme dhe fleksibël.

Montim dhe çmontim mjaft i lehtë.

Tensionuesi i rripit të gomës siguron një shtrëngim të plotë.

Të përshtatshme për disqet e aluminit.

Për të gjitha autoveturat, mini van dhe automjetet 4x4.

MOS e përdorni në automjete komerciale që transportojnë ngarkesa ose në furgonë me pasagjerë.

PAKETIMI:

10x Fasheta (5 për secilën gomë)

1x Çantë paketimi

1x Kruajtëse akulli

1x Çift doreza

Masa: XL (Bazamenti i gomave 235-265 mm)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore fasheta MefaTech Capture XL (235-265)

Zinxhire debore fasheta MefaTech Capture XL (235-265)

MefaTech CAPTURE ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Të përshtatshme për goma me gjerësi (bazament) 235-265 mm.

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: