Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Zinxhire debore fasheta MefaTech Capture L (175-225)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Fasheta debore

SMZDF02012L

I disponueshëm

MefaTech CAPTURE ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Të përshtatshme për goma me gjerësi (bazament) 175-225 mm.

Më shumë detaje

5,990 LEK

Cmim i reduktuar!

-1,000 LEK

6,990 LEK

Shto Hiqe

MefaTech CAPTURE ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Të përshtatshme për goma me gjerësi (bazament) 175-225 mm.

KARAKTERISTIKA

Strukturë e gomuar, e qëndrueshme dhe fleksibël.

Montim dhe çmontim mjaft i lehtë.

Tensionuesi i rripit të gomës siguron një shtrëngim të plotë.

Të përshtatshme për disqet e aluminit.

Për të gjitha autoveturat, mini van dhe automjetet 4x4.

MOS e përdorni në automjete komerciale që transportojnë ngarkesa ose në furgonë me pasagjerë.

PAKETIMI:

10x Fasheta (5 për secilën gomë)

1x Çantë paketimi

1x Kruajtëse akulli

1x Çift doreza

Masa: L (Bazamenti i gomave 175-225 mm)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Zinxhire debore fasheta MefaTech Capture L (175-225)

Zinxhire debore fasheta MefaTech Capture L (175-225)

MefaTech CAPTURE ju ofron një udhëtim më të sigurt në rrugët me dëborë dhe me akull.

Mund të përdoren edhe në rrugët me baltë, nëse automjeti ka ngecur.

Të përshtatshme për goma me gjerësi (bazament) 175-225 mm.

Shkruaj përshtypjen tënde

1 produkte të tjera në të njëjtën kategori: