Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Doreza njeperdorimshe Derma Nytril

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Dorashka

99195

Ska gjendje

Doreza njeperdorimshe Nitril ten je cilesie te larte.

Te pa pudrosura & pa latex.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe te rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjenteve te pastrimit dhe solucioneve te tjera.

Cmimi eshte per 1 cope teke, jo cift.

Më shumë detaje

25 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Doreza njeperdorimshe Nitril ten je cilesie te larte.

Te pa pudrosura & pa latex.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe te rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjenteve te pastrimit dhe solucioneve te tjera.

Cmimi eshte per 1 cope teke, jo cift.

Ngjyra: Bojqielli

Masa: L

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Doreza njeperdorimshe Derma Nytril

Doreza njeperdorimshe Derma Nytril

Doreza njeperdorimshe Nitril ten je cilesie te larte.

Te pa pudrosura & pa latex.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe te rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjenteve te pastrimit dhe solucioneve te tjera.

Cmimi eshte per 1 cope teke, jo cift.

Shkruaj përshtypjen tënde

1 produkte të tjera në të njëjtën kategori: